Clienten

Home > Clienten

Onze cliënten

Mita Zorg kan worden ingezet voor hulp en ondersteuning aan mensen die tijdelijk of langdurig niet volledig zelfstandig kunnen functioneren, omdat ze bijvoorbeeld kampen met financiële problemen of psychische klachten. Ook helpen we mensen met een verstoorde (gezins-)relatie die hulp en ondersteuning wensen bij het sociaal en persoonlijk functioneren. 

Het komt ook voor dat mensen tijdelijk ondersteuning nodig hebben bij het verwerken van een trauma, verlies, burn-out of scheiding. We helpen mensen met angststoornissen of verzamelwoede, kortom iedereen die tijdelijk of langdurig wat extra hulp en ondersteuning kan gebruiken om er weer bovenop te komen.

 

 


Waarom kiest u voor Mita Zorg?

Bij Mita Zorg vinden we oprechte aandacht belangrijk. Al onze medewerkers zijn voor hun vak gediplomeerd en hebben relevante ervaring. Maar bovenal voelen ze zich verantwoordelijk voor hun werk en zijn ze betrokken bij hun cliënten. Het is die persoonlijke manier van werken die Mita Zorg onderscheidt van veel anderen. Wij gaan samen op met de cliënt. We zeggen niet hoe het moet, maar laten zien hoe het kan.

 

Persoonlijke begeleiding

In onze werkwijze staat ook de persoonlijke begeleiding voorop. We gaan met de cliënt aan tafel voor een intake. Tijdens die eerste kennismaking gaat het vooral om het krijgen van het vertrouwen. We hebben dat nodig om de rol van adviseur en begeleider te kunnen nemen. Als we dat vertrouwen hebben gekregen, dan is het belangrijk om dat vertrouwen te behouden. Dat kunnen we doordat we oprecht, eerlijk en transparant werken, waarbij de belangen en de integriteit van de cliënt centraal staan.

 

Deskundig advies

Door de persoonlijke werkwijze van Mita Zorg krijgen we het vertrouwen van onze cliënten, waardoor we goede resultaten halen. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben relevante ervaring in hun werk. Die kennis en expertise stellen we graag beschikbaar aan onze cliënten, zowel telefonisch als persoonlijk bij de mensen thuis.

 

Cliënt staat centraal

Vanaf het eerste contact staat het belang van de cliënt centraal. We bieden geen standaardoplossingen, maar passen onze dienstverlening aan op de specifieke situatie van de cliënt. We streven er altijd naar dat mensen weer mee kunnen doen in de samenleving. Dat doen we onder meer door een appèl te doen op hun eigen wil en te werken aan hun persoonlijke eigenwaarde. En we merken dat dat werkt!

 

 

 

Zorg met een tijdelijk karakter